in

Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji!

Slatka-Tajna.Eu

Kuća Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju već je pravi mali raj, skriven od radoznalih pogleda. Luksuzna nekretnina iza visokih zidina krije oazu mira porodice Karleuša-Tošić, a sada su mir i tišina narušeni početkom radova na renoviranju, za koji par planira da izdvoji milion eura!

Pre dvije godine pop zvijezda Jelena Karleuša (42) i njen suprug, fudbaler Duško Tošić (36) postali su vlasnici impozantne nekretnine u Beogradu, za koju s izdvojili 2,5 miliona eura. Nakon potpisivanja ugovora o kupovini složili su se da je u njeno renoviranje potrebno uložiti još barem milion, a budući da oboje vole da eksperimentišu i prostor prilagode svom ukusu, to im nimalo nije teško palo.

Zbog pandemije koronavirusa, sa sređivanjem porodičnog doma krenuli su tek nedavno, a spekuliše se da će samo za pjevačicin garderober biti dato više od 50.000 eura. Četiri kupatila biće obložena najboljom italijanskom keramikom i sanitarijom, dok će za sobe njihovih mezimica Nike (11) i Atine (12) biti izdvojeno 100.000. Bračni par preokupiran je slatkim mukama, a jedva čeka da se radovi privedu kraju kako bi u vilu mogao da se useli.


.

.

.

.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Efes poslije nove drame eliminisao Real i otišao na F4

Rusi napali Inzka: Izvještaj je pun laži, a OHR diže tenzije u BiH / Bljesak.info