in

NA VELIKU SREĆU, DOŠLO JE DO SARADNJE: Indira Levak udružila snage sa “bratom Halidom”

Slatka-Tajna.Eu

Osim što je gledatelji trenutno mogu pratiti u žiriju popularnog šoua ‘Tvoje lice zvuči poznato – All Stars’ na Novoj TV Indira Levak  se sprema za nastup na CMC festivalu koji će se održati početkom juna u Vodicama. Ovih je dana s dobrim prijateljem, bratom kako ga zove, Halidom Bešlićem snimila je pjesmu ‘Iskra’, koju će zajedno izvesti.

-Već godinama Halid i ja govorimo o duetu, no nikako se nije dogodila prava pjesma, do sada. Na veliku radost i sreću, kada smo Branimir i ja napisali “Iskru”, znali smo da je to ta pjesma koju ću otpjevati s mojim bratom Halidom. On mi već godinama zamjera što ga nisam pozvala da zajedno otpjevamo ‘Gukni golube’, koju uistinu voli. Govorila sam mu: Pričekaj, doći će naša pjesma! I to se sada dogodilo- izjavila je Indira.Dodaje kako je za nju Halid legenda i da joj je gušt s njim raditi, pjevati i družiti se.

-Na svim mojim koncertima, kao i na privatnim druženjima, čut ćete kako izvodim Halidove hitove. Kada nastupam s tamburašima obavezno pjevam njegove pjesme uz koje smo svi odrasli, voljeli, živjeli. Mogu vam najaviti da ću sigurno u budućnosti snimiti i tamburaški album s pjesmama za dušu jer tambura je oduvijek u mom srcu- otkrila je Indira.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

HFT2 – | Build 2WICE the Muscle | Chad Waterbury

Francuska: Nema zatvaranja Ureda visokog predstavnika u BiH / Bljesak.info