in

Misterija: Zapaljen grob oca Darka Lazića! Utvrđuje se da li je požar slučajno izbio ili ga je neko namjerno podmetnuo!

Slatka-Tajna.Eu

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgoreo je u požaru. U to se uverila i ekipa Kurira, koja je juče posetila rodno mesto pevača, selo Brestač, gde je to glavna tema.

Naime, meštani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok su venci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Kako komšije pričaju, porodica sumnja da je požar podmetnut.

– Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obesti i ljubomore uništi grobno mesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo u ponedeljak po Vaskrsu izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta – rekao nam je jedan od stanovnika Brestaču, koji je insistirao na anonimnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U blizini Darkove porodične kuće sreli smo jednog komšiju koji nam je takođe potvrdio da se poslednji dana u njihovom selu samo o ovom incidentu priča.

– Po selu se priča da je neko to namerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo pre nedelju-dve, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi – ispričao nam je meštanin.

Darkova majka Branka bila je u dvorištu kada smo stigli do njihove kuće. Na sebi je imala crnu odeću, verovatno jer je u žalosti za pokojnim suprugom. Čim smo joj prišli, ona je požurila i uletela u kuću, a nakon toga zatvorila vrata. Zvonili smo, ali nije htela da nam otvori.

Ni Darko nam juče nije odgovarao na pozive.


.

.

.

.

.

Kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Desnica pobijedila na izborima u Madridu prema izlaznim anketama

Leonardo se vraća u Partizan?