in

Mia s novim hitom “Pomalo slučajno” u Vodicama – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Ispred Mije Dimšić je 13. izdanje CMC festivala u Vodicama. Ljeto, more, Vodice i pjesma za omiljenu kantautoricu dobitna su i nimalo slučajna kombinacija. Ove godine putuje sa singlom “Pomalo slučajno”.

Uvijek gledam da za CMC festival bude vedra i lepršava pjesma s obzirom da su takvi i bina i atmosfera. Stoga se nadam da će se i ova pjesma uklopiti na tu pozornicu. Kad sam počela raditi pjesmu zvala se u mojoj glavi ‘Potpuno slučajno’ i nisam je uopšte radila za sebe nego za neku drugu izvođačicu. Pjesma je bila tematike da se šetaš gradom i slučajno nabasaš na nekoga, a onda sam je, nakon što je jedno vrijeme boravila u ladici, ipak uzela sebi i promijenila sam naslov u ‘Pomalo slučajno’ – rekla je Mia.

“Pomalo slučajno” sedmi je singl s Mijinog albuma “Sretan put” nominovanog u kategoriji najboljeg pop albuma za muzičku nagradu Porin. Muziku i tekst potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić dok su za aranžman zaslužni Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Režiju i scenarij spota potpisuje Boris Sekulić kojem je ovo 10. spot za Miju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Najvažnije je nama muzičarima da se sretnemo da jednom mjestu i uživamo. Mislim da je to najveće bogatstvo ovog festivala i zato jedva čekam da jedva i CMC festival bude to što je inače bio – naglasila je Mia koja se raduje povratku na CMC festival u Vodicama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nema promjena granica, stabilnost BiH ključna za stabilnost regije

U Mostaru se očekuje gradnja solarnih elektrana na 18 lokacija