in

Mančester Siti u finalu Lige šampiona prvi put u istoriji

Slatka-Tajna.Eu

MANČESTER – Fudbaleri Mančester Sitija savladali su ekipu Pari Sen Žermena (PSŽ) rezultatom 2:0 u drugom polufinalnom susretu, te su tako ukupnim rezultatom 4:1 izborili prvo finale Lige šampiona u istoriji kluba.

U 8. minuti Parižanima je sudija Kuipers dosudio penal, koji je nakon provjere VAR tehnologije poništen.

Samo tri minute nakon poništenog penala za goste, domaći su postigli go. Igrala se 11. minuta a loptu iza Navasovih leđa poslao je Mahrez.

Međutim, ovaj rezultati nije značio i predaju Parižana. Gosti su u samo dvije minute imali dvije odlične prilike da povedu u Mančesteru, ali su neprecizni bili Markinjos u 17. i Di Marija u 19. minuti.

Tačku na ovaj meč stavio je u 63. minuti strijelac prvog pogotka, Mahrez.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovaj pogodak unio je dosta nervoze u ekipu PSŽ-a, što je rezultovalo direktnim crvenim kartonom za Di Mariju u 69. minuti, nakon što je namjerno nagazio Fernandinja.

Nakon ovoga, došlo je do dosta oštrih startova od strane Parižana, pa je Kuipers u kratkom vremenu podijelio nekoliko žutih kartona za fudbalere PSŠ-a.

Drugi finalista biće poznat sutra, nakon drugog susreta Čelsija i Real Madrida koji počinje u 21 čas. Prvi susret je završen rezultatom 1:1.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rižina voda kosi daje mekoću

GRMI KAKO IZGLEDA: Šeron Stoun se skinula u sedmoj deceniji!