in

GRMI KAKO IZGLEDA: Šeron Stoun se skinula u sedmoj deceniji!

Slatka-Tajna.Eu

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotku gdje se jasno vidi kako uživa pored bazena, a nećete vjerovati ko ovoj svjetskoj zvijezdi pravi društvo

Jedna od najljepših holivudskih glumica ikada Šeron Stoun i dalje može da se pohvali savršenom figurom i sjajnim izgledom, iako već gazi sedmu deceniju. Ova dama nedavno je na svom Instagram profilu podijelila lijepu, veselu fotku sa svojim psom Džoom na kojoj uživa pokraj bazena, no teško je ne primijetiti izazovnu pozu koju je zauzela.

Naime, Šeron je pozirala u jednodelnom kostimu, istakavši preduge, izvajane noge, ali i lice bez trunke šminke, dokazavši da joj ista ni ne treba da bi izgledala svježe i mladoliko.

Ova 63-godišnjakinja je inače jedan od rijetkih primjera prirodnog starenja u svjetu šoubiza, te da ono ne mora da bude loše, upravo suprotno – može da bude fantastično.

Ona je takođe otvoreno pričala o tome kako je prihvatiti to da starite proces i da zahtjeva puno rada na sebi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– U 57. godini osjećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vrijeme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja vječne mladosti je mit i voljela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam – ispričala je ona prije nekoliko godina.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mančester Siti u finalu Lige šampiona prvi put u istoriji

Desnica pobijedila na izborima u Madridu prema izlaznim anketama