in

ZORANNAH NEĆE DA SE ODREKNE SVOG ŽIVOTA: Neću da izdržavam muškarca

Slatka-Tajna.Eu

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah opet je javno komentirala muško-ženske odnose, iako se prije nekoliko godina zbog svojih stavova našla na osudu brojnih pratilaca.

Ona je na televiziji „Happy“, na pitanje voditelja s kojim bi tipom muškarca prije bila u vezi, svojim odgovorom zaprepastila javnost.

– Da li bi prije bila sa muškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterije, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili s muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja ali da nije bogat? – upitao je voditelj, a ona je odgovorila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Odgovor je vrlo jednostavan – ni s jednim ni s drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspješan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima. Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, ne ide. Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom lijevo-desno, gdje god mi se ide – završila je ona.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Francuskoj od covida umrlo 113 ljudi

“Zadnje udarce zadat će mu oni koji ga sad poslušno i podanički služe”