in

SEKA ALEKSIĆ POKRADENA NASRED ŠETALIŠTA! Oglasila se i lopovu poslala gospodsku poruku!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Seka Aleksić opljačkana je prije nešto više od pet godina u Budvi i to u trenutku dok je obožavaocima davala autograme i slikala se sa njima, šetajući Starim gradom.

Čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj. Folkerka je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

– Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pjevačica je sve vrijeme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su sjeli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka – kazao je tada izvor blizak pjevačici i dodao:

– Seka je htjela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala prije pet godina i našalila.

– Danas sam nesvjesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lijepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti – rekla je tada Seka.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turska pružila najveću likvidnu pomoć među državama grupe G20

Јedinstvena farma jelena na Ozrenu