in

Novak Đoković ponovo u posjeti piramidama u Visokom

Slatka-Tajna.Eu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je danas doputovao privatnim avionom i uputio se u posjetu Arheološkom parku “Bosanska piramida Sunca” u Visokom, a kako je istakao u izjavi za medije nada se da će mu posjet i pozitivna energija koristiti u nastavku sezone za ostvarenje najviših ciljeva.

S obzirom da Grand Slam turnir Roland Garros počinje 30. maja, prvi reket svijeta u Visoko je stigao neposredno prije nastupa u Parizu, ne krijući da ne ovaj način želi što spremniji dočekati ovaj izuzetno važan turnir.

“Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvijek sam nasmijan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći zabilježiti dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garrosu koji mi je najbitniji”, kazao je Đoković koji je prvi put u BiH stigao s djecom, istakavši da su zbog toga veoma uzbuđeni.

Na pitanje da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća uvijek kada ima dovoljno slobodnog vremena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Sada sam rado čest gost ovdje i trudim se da širim dobru riječ i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovdje se rado vraćam sa širokim osmijehom”, kazao je srbijanski teniser.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Preminuo Svetislav Cane Kuruzović

Agroherc iz Bileće prodaje silose, fabriku keksa, mlin… za 2,8 miliona KM