in

Novak Đoković ponovo u posjeti piramidama u Visokom

Slatka-Tajna.Eu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je danas doputovao privatnim avionom i uputio se u posjetu Arheološkom parku “Bosanska piramida Sunca” u Visokom, a kako je istakao u izjavi za medije nada se da će mu posjet i pozitivna energija koristiti u nastavku sezone za ostvarenje najviših ciljeva.

S obzirom da Grand Slam turnir Roland Garros počinje 30. maja, prvi reket svijeta u Visoko je stigao neposredno prije nastupa u Parizu, ne krijući da ne ovaj način želi što spremniji dočekati ovaj izuzetno važan turnir.

“Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvijek sam nasmijan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći zabilježiti dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garrosu koji mi je najbitniji”, kazao je Đoković koji je prvi put u BiH stigao s djecom, istakavši da su zbog toga veoma uzbuđeni.

Na pitanje da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća uvijek kada ima dovoljno slobodnog vremena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Sada sam rado čest gost ovdje i trudim se da širim dobru riječ i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovdje se rado vraćam sa širokim osmijehom”, kazao je srbijanski teniser.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Preminuo Svetislav Cane Kuruzović

Agroherc iz Bileće prodaje silose, fabriku keksa, mlin… za 2,8 miliona KM