in

Marina Tucaković ludo je voljela ovog pjevača, a nakon četiri godine ljubavi on je ostavio zbog mlađih i ljepših! (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Tekstopisac Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog vijeka bila je u ljubavnoj vezi sa pjevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nježno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerovatno patila. Naša saradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i poslije toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ – ispričao je Mandić prije nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak poslije turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

Iako tvrdi da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

– Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, Marina i Oliver su isto godište, rođeni su 1953. godine, a u periodu zabavljanja imali su oko dvadesetak godina. Kada su Marinu prije nekoliko godina novinari upitali kakav je ljubavnik bio pjevač, koji danas ne voli da daje intervjue i pojavljuje se u javnosti, odgovorila je najprije:

– Neću da pričam o intimnim odnosima. Nemojte to da me pitate – a onda kratko dodala: Bio je dobar.

Marina je otkrila i da je ona glavni “krivac” za to što je Oliver postao pjevač.

– Imao je divne pjesme, ali nije želio da pjeva. Ubijedila sam ga da treba da pjeva, a ne da daje pjesme drugima. Nije on neki veliki pjevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pjevanja. Postigla sam sa njim veliki uspjeh, kao i on sa mnom. Njegove pjesme će živjeti zauvijek – pričala je Marina prije nekoliko godina.

Danas su Marina i Oliver u dobrim, prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem.


.

.

.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ADI ŠOŠE: Halid Bešlić je kriv za sve

JOŠ MALO UŽIVAJTE U SUNCU: Stiže promjena vremena i pad temperature