in

Ivana Šopić: “Uvijek sam varala i varaću!”

Slatka-Tajna.Eu

Bivša zadrugarka i voditeljka emisije ,,Pitam za druga” Ivana Šopić otkrila nam je sa kim će ove godine provesti Vaskrs, prisjetila se nekih dogodovština iz djetinjstva, a onda nas je jednom rečenicom dovela do suza.

 

Kako ćeš proslaviti ove godine Vasrks?

– Ove godine ću Vaskrs provesti radno, radila sam i na Veliki petak i u subotu, meni to nije problem, izašla sam u susret kolegama koji nisu iz Beograda, a koji su htjeli da praznik provedu sa porodicama, mi smo jedan tandem, ja volim da provedem Vaskrs u Beogradu, jer je on tada prazan i uvijek mogu da nađem parking mjesto.

Najlepši trenutak iz djetinjstva kog se rado sjetiš?

– Najlepši trenutak koji pamtim vezan za Vaskrs jeste kada su moji drugari zajedno sa mnom išli od kuće do kuće i kucali ljudima na vrata i tražili da se kucamo i da razmenjujemo jaja. To mi je neki lijep, bezbrižan period u životu, kog kad se sjetim mi je puno srce.

Koji običaj svake godine ispoštuješ?

– Svake godine obavezno moja mama ofarba jedno zlatno jaje, ja sam to tražila kao mala, oduvek sam voljela baš zlatno jaje, ne znam zbog čega i jedno jedino zlatno jaje specijalno za mene ofarba i svaki put bude drugačije, to je običaj kom se radujem, tradicija koja je spontano nastala.

Čiji ćeš vaskršnji zeka biti ove godine?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ove godine sam zec RED televizije i za Veliki petak sam skakajući ušla u studio i to mi je bio najsmešniji trenutak, jer sam pala, Panda je hteo da me pridrži i polomio svoj novi tablet. Po tome ću pamtiti Vaskrs, a ove godine sam red zeka.

Omiljeno jelo koje će se naći ove godine na trpezi?

– Omiljeno jelo koje ću spremati ove godine su jaja, skuvana! .

Da li si nekada varala sa drvenim jajetom?

– Uvijek sam varala sa drvenim jajetom i nastaviću to da radim.

(Express/alo)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dr. Stefanović: Prenošenje koronavirusa sa majke na novorođenče izuzetno rijetko

Šta će ukidanje rominga u regionu značiti za građane i poslovne ljude