in

Agroherc iz Bileće prodaje silose, fabriku keksa, mlin… za 2,8 miliona KM

Slatka-Tajna.Eu

Stečajni upravnik Agroherca iz Bileće oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine putem usmenog javnog nadmetanja.

Na prodaju su ponuđene nekretnine: silosi, privredne zgrade, zgrada fabrike keksa, mlin, skladište i poljoprivredno zemljište.

Cijela nepokretnost se prodaje u paketu po procijenjenoj vrijednosti u iznosu od 2.773.100 KM.

Takođe, u ponudi je i transformatorska stanica, blindirana (BTS) proizvođač Energoinvest, tip BTS 10/0,4 kV, 630 kVa, proizvedena 1982. godine, čija je početna licitaciona cijena 36.000 KM.

Na licitaciji pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja uplate kauciju za nepokretnosti u iznosu od 50.000 KM, a za trafo stanicu u iznosu od 10 posto od početne licitacione cijene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuProdaja navedene imovine obavit će se putem usmenog javnog nadmetanja licitacije 19.maja 2021. godine, sa početkom u 11 sati u prostorijama Okružnog privrednog suda u Trebinju.

Firma “Agroherc” iz Bileće, protiv koje je Tužilaštvo BiH 2017. godine pokrenulo istragu zbog sumnje da pere novac, prije tri mjeseca otišla je u stečaj.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novak Đoković ponovo u posjeti piramidama u Visokom

NOVA GLAVOBOLJA ZA MILORADA DODIKA: Ministrica Turković razgovarala sa šefom francuske diplomatije Le Drianom – ‘Samo institucije BiH su ovlaštene da…’