in

ADI ŠOŠE: Halid Bešlić je kriv za sve

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji Grandov takmičar, Mostarac Adi Šoše, za mjesec dana ostvario je milionske preglede a za nevjerovati je da je u pitanju balada „Nije lako biti ja“.

Balade inače ulaze teško u uho, ali ovaj nesuđeni inženjer građevine je otpjevao tako uvjerljivo da se svako onaj koji je preslušao zalijepio za nju. Adi je preko noći odlučio da se posveti samostalnoj karijeri ali ono što je zanimljivo a vezalo ga je za muziku je prva nenina kaseta Halida Bešlića. Zbog te kasete je znao da će biti pjevač.

Njegovi uzori su inače Sandi, Oliver, Gibonni pa i Čola kome je čak bio gost. Pred njim je istina dug put za veći uspjeh, pogotovo sada kada je muzika neaktuelna u pravom smislu.

Dosta faktora nedostaje da bi se stvorila ona stara estradna slika a za njega lično muzičari su trgovci emocijama i to najteže moguće trgovine, bile su riječi dečka koji je postigao zavidan uspjeh u ovom korona periodu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Piše: Dž. H. M.

The post ADI ŠOŠE: Halid Bešlić je kriv za sve appeared first on Express.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Maradona bio u agoniji 12 sati prije smrti

Marina Tucaković ludo je voljela ovog pjevača, a nakon četiri godine ljubavi on je ostavio zbog mlađih i ljepših! (Foto)