in

Tomislavgrad: Održana specijalna izložba tornjaka ”Kup kralja Tomislava” / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna izložba pasa – specijalka pasmine tornjak ”Kup kralja Tomislava” održana je u subotu u Tomislavgradu na igralištu Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Ukupni pobjednik izložbe je pas Baraba, vlasnika i uzgajivača Mire Radoša iz Tomislavgrada, dok je drugo mjesto osvojila ženka Dashing Diva – Dalmatinski vrisak, uzgajivača i vlasnika Roberta Filipovića iz RH.

Uz Barabu, najljepšim mužjacima na spomenutoj izložbi proglašeni su Ban Sokol vlasnika Ante Brajke (Šujica, Tomislavgrad) te Cezar Tadije Ljubičića (Prisoje, Tomislavgrad).

Najljepše ženke, nakon Dive, su Šara u vlasništvu Branka Dijakovića iz Rame te SKY Dalmatinski vrisak u vlasništvu Roberta Filipovića.

Glavni sudac na izložbi bio je Dino Haračić iz Srednje Bosne, međunarodni sudac i uzgajivač tornjaka, a njegov pomoćnik međunarodni sudac Zdravko Pranić Švabo i također uzgajivač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izložbu je otvorio općinski načelnik Tomislavgrada Ivan Buntić koji je izlagačima poželio uspjeh te dobro vrijeme, a sucima dobro suđenje.

”Za izložbu je prijavljeno 40 pasa svih uzrasta, iz BiH i RH”, kazao je uoči održavanja Ante Brajko Antek, predsjednik Kinološkoga kluba „Tornjak“ Tomislavgrad.

Foto: Bljesak.info / Specijalka tornjaka Tomislavgrad 2021


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Voice Feminization – Just another WordPress site

TANJA SAVIĆ SE POHVALILA KULINARSKIM UMIJEĆEM: Napravila salatu!