in

SNEŽANA ĐURIŠIĆ O MUZIČKOM TALENTU KĆERKE MAJE: Da je u “Zvezdama Granda” kritikovala bih je

Slatka-Tajna.Eu

Snežana Đurišić uvijek je svojoj kćerki Maji, koja živi u Americi, bila najveća podrška u svemu. Iako njena nasljednica ima neprocenjivi talenat za pjevanje, ona se ne bavi tim poslom jer se opredijelila za drugu profesiju.

Nagovarala je

Naime, Maja je završila dva fakulteta i radi u svojoj struci. Snežana je često svoju kćerku vodila na snimanja emisija i koncerte gdje je opravdala sva očekivanja, pa ju je čak i nagovarala da pođe njenim stopama. Međutim, nije uspijela u tome, a nije se ni protivila Majinoj odluci da se ne bavi muzikom.

Da je veliki potencijal pokazala je nedvano nakon što je objavila video u kojem pjeva tokom vožnje. Ovo je naišlo na oduševljenje, ali i na pitanja zašto nije dio estrade.

-Fakultet i pjevanje ne zavise jedno od drugog. A bez lažne skromnosti, kćerka mi je baš muzikalna. Završila je dva fakulteta, živi u Njujorku ima dvoje djece i divna je supruga – kaže Snežana

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nije htjela da se bavi ovim poslom. Ja sam je pozivala na razna snimanja čisto da osjeti pozornicu i tu energiju. Uvijek je ona to prihvatala i uvek je odradila ono što se od nje tražilo, odnosno otpjevala sve što joj je rečeno. Međutim, nikada nije izrazila želju da joj to bude profesija. Ništa ne može na silu i sve što je na silu ne može da bude uspješno. Ispoštovala sam njenu želju i nisam se miješala – rekla je pevačica.

Vrlo ponosna

Snežana svoju kćerku ne bi izdvajala od drugih kandidata ukoliko bi se takmičila u najgledanijem muzičkom šou programu, te bi bila surovo iskrena prema njoj.

-Bila bih vrlo ponosna, ocjenjivala bih iskreno, i uputila joj kritike onakve kakve zaslužuje tog trenutka. Realnost je u svakom slučaju ono što je obaveza – rekla je pjevačica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Blagi rast broja zaposlenih u Federaciji BiH

Nadbiskup Vukšić predvodio Misno slavlje na patron sv. Josipa Radnika / Bljesak.info