in

NEVALJALA ZEČICA! Karleušu u vrelijem izdanju još nismo vidjeli!

Slatka-Tajna.Eu

Pop zvijezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nekoliko provokativnih fotogarfija koje su i ovoga puta njene pratioce ostavile bez daha.

JK je sada pozirala kao nemirna zečica dok je pozirala u svom kupatilu i slala vrele pozdrave.

Naime, Karleuša je na sebi i ovoga puta imala “jaku” i provokativnu kombinaciju, kojom je uspela da iznese svoj temperament, ali i kako je u nekoliko navrata govorila, karakter “prave lavice”.

Poznato je da je Jelena jedna od rijetkih pjevačica sa domaće javne scene koja smije da se usudi da iznese ovako izazovnu kombinaciju.

Ona je pozirala u crnim gaćicama koje su imale til na sebi, te su izvajane duge noge došle do izražaja, ali i stomak koji je Karleuša dovela do savršenstva.

Ono što je ipak svima zapalo za oko jeste detalj koji je imala na glavi, a to je ovoga puta maska od crnog lateksa sa ušima jedne se*sepilne zečice.

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ovo praznično izdanje pop zvijezde nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa tako ni njene pratioce, a lajkovi su se samo nizali.

“I ovoga puta si objasnila”, “Ti nisi normalna kako dobro izgledaš”, “Mogla bi da se baviš i dizajnom kostima”, “Jelena, objasnila si i ovoga puta” – samo su neki od komentara ispod objava.

(Express/Espreso)

The post NEVALJALA ZEČICA! Karleušu u vrelijem izdanju još nismo vidjeli! appeared first on Express.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MILICA TODOROVIĆ OFARBALA ŽIVA JAJA: Kolaps nastao kad su počeli da se kucaju!

Na klupi Partizana sedeće veliko trenersko ime