in

MILICA TODOROVIĆ OFARBALA ŽIVA JAJA: Kolaps nastao kad su počeli da se kucaju!

Slatka-Tajna.Eu

Milica Todorović će Vaskrs provesti sa svojom porodicom u rodnom Kruševcu, kao i prošle godine kada je bilo vanredno stanje. Pjevačica i njena majka Jasmina otkrile su za Kurir kako izgleda praznik u njihovom domu, ko je zadužen za pripremanje trpeze, a saznali smo i za Miličin peh sa jajima od prošle godine.

– Mama je ofarbala jedan dio, a drugi dIo je ostavila za sestru i mene. Ta jaja su izgledala skuhano. I sestra i ja smo ih samo potopile u boju. Još smo se trudile, ukrasile ih, stavile one biljčice da izgledaju šareno, lijepo. I kad je došla nedjelja da se svi kuckamo, prvo je zapalo tati živo jaje. Ono se tako fino razlilo. Meni moraš sve da napomeneš. Trebalo je da mi kaže da nisu skuhana. Inače, kada sam bila mala, sestra i ja bismo farbale jaja, pa sam joj, ako polomi neko, pjevala “Anđela, mama će te grditi”. A imala sam i pjesmicu “sjajmo, sjajmo jaja, rekla je Milica

– Onda je tu počelo opštenarodno veselje, jer svako drugo jaje nije bilo skuhano. A da ne pričam o jajima koja smo slali kad dođu gosti. Mada kurtoazno, niko se nije javio da su jaja živa (smijeh). Prihvatam krivicu. Krenula sam da odmorim, a one su rekle “mama, nemoj ti sve da farbaš”. Rekla sam “okej, evo ova umotana ofarbajte vi”. Podrazumijeva se da nisu skuhana, izkavila je Jasmina, Miličina mama,prenosi Kurir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(EXPRESS/KURIR)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rukometaši BiH danas protiv Austrije odlučuju o nastupu na EP 2022.

NEVALJALA ZEČICA! Karleušu u vrelijem izdanju još nismo vidjeli!