in

Krstinja Todorović nevjerovatnom promjenom šokirala žiri Zvezda Granda

Slatka-Tajna.Eu

Lana Rajak (19) iz Aninog tima pjevala je na velikoj sceni Zvezda Granda u duelu sa Krstinjom Todorović, Marijinom kandidatkinjom.

“Ozdravi mi ti” od Gibonnija i “Ako nikada” Aleksandre Radović, bile su pjesme za koje se Lana odlučila, a Krstinja je zapjevala “Zlatni dan” Bisere Veletanlić i “Ivanova korita” Merime Njegomir.

U korist Krstinje, glasanje je završeno sa šest prema pet.

Krstinja je otkrila kako je do sada smršala punih 83 kilograma.

“Kada sam se prije dvije godine prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promijenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja”, kazala je tada Krstinja.

“Sudbina ili šta li već”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Na jednom nastupu u Podgorici prišao mi je čovjek i pokazao sliku kako je nekada izgledao, ja sam ispred sebe vidjela potpuno drugačiju osobu. Ispričao mi je kako je smršavio i uputio me kod doktora Ilića – priča pjevačica, koja se ubrzo potom i uputila na pregled.

“Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presjekla i odlučila da odem na operaciju. Prošlo je tačno godinu i tri mjeseca od resekcije želuca. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mjesecu –  zaključila je Krstinja, i kaže da “ovom operacijom sebe ograničite na dva do tri zalogaja jer je unos hrane jako mali”.

Pogledajte njen nastup:

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TANJA SAVIĆ SE POHVALILA KULINARSKIM UMIJEĆEM: Napravila salatu!

Vratili se iz Njemačke i osnovali gazdinstvo kod Laktaša