in

DŽIDŽA STOJKOVIĆ SLAVI VASKRS BEZ OCA: Otkrila razlog, evo u kakvim su odnosima

Slatka-Tajna.Eu

 

Aleksandra Stojković Džidža otkrila je kako je provela Veliki petak, i sa kim će proslaviti jedna od najvećih hrišćanskih praznika – Vaskrs.

Džidža je sama farbala svoja jaja, a ni za Vaskrs neće biti sa porodicom, jer je svako na svojoj strani trenutno, kako kaže pevačica. Na samom početku otkrila je sa kim će provesti ovaj, jedna od najvećih hrišćaskih praznika.

“Uskrs ću provesti u društvu svog brata i prijatelja, s obzirom da su otac i majka na putu i nije još sigurno da li će biti u nedjelju tu”, priča Džidža.

“Moram da kažem da svake godine za Uskrs, odnosno za Veliki Petak se osjeća neki mir i tišina u mom domu, za razliku od Božića kada i jeste euforično stanje.

Ovaj praznik odiše mirom i duhovnošću, a mislim da je tako generalno kod ljudi. Nedostajaće mi kao i svake godine moje dede i baba”, dodaje pevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Jaja su isključivo skupocjena. (smijeh) Obična kokošija i morčija jaja, u lučevini spremana, jer mi je to najprirodnije i najzdravije”, dodaje Aleksandra.

Budući da je svojevremeno šokirala javnost, ali i pridobila simpatije brojne publike, svojom izjavom da je u ozbiljnoj vezi koja traje tek 2 nedelje, pitali smo je da li se u njenom životu pojavila neka ozbiljna veza duža od 2 nedelje i da li bi stala na ludi kamen.

“Veza uvek ima… Sad, da l’ je ozbiljna, vreme će pokazati”, kaže Stojkovićeva.
(express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pizza od 24-karatnog zlata – Business Magazine

“Treba pričati o većim platama, a ne hoće li se preživjeti sljedeća godina”