in

Tijana Dapčević: Plašila sam se Mire Škorić

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačicu Miru Škorić od kako je kročila na javnu scenu prate priče da “mafija”, zbog čega je se mnogo kolege plaše. Taj problem imala je i pjevačica Tijana Dapčević, koja je zbog raznih priča koje je tada čula imala predrasude o Miri.

Tijana je još skoro na početku svoje karijere upoznala koleginicu od koje se toliko plašila, a Mira je upravo bila njen prvi gost.

„Predrasude će nas sahraniti jednog dana. Miru sam upoznala 2002. godine i od tada smo nerazdvojne. O njoj sam čula razne priče, u fazonu „pazi kako pričaš s njom“. Mnogi je se plaše, „vjerovatnoća je da će da te marne“ ako kažeš nešto što ne treba ili što njoj ne odgovara. Rekoh sebi: „Okej“. Sjećam se svoje prve emisije koju sam vodila, gost je bila Mira i nije mi baš bilo prijantno zbog raznih priča koje sam čula o njoj“, priča Tijana za Nova.rs.

Tijana je ispričala kako je upoznala Miru, sa kojom je u najboljim odnosima već skoro čitave dvije decenije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„U tom periodu, Mira je snimila hit „Oboje ću da odležim“, postavila sam joj pitanje „Koga planiraš da odležiš ovih dana?“, misleći na to ko joj se sada zamjerio i šta li mu je uradila. Ona mi odgovara u fazonu „koji ti je moj? Šta ti je?“. Odmah smo počele da se smijemo i tu smo se zgotivile. Otvoreno sam joj rekla da su ljudi pričali svašta i da sam joj zato postavila to pitanje. Završilo se na tome, da smo se tada sprijateljile, a ja sam shvatila da ne treba vjerovati drugima i da treba lično suditi o osobi tek kada je upoznaš.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đoković u hodočašću na Rtnju

Prvomajski protest: Rudari stigli u Sarajevo