in

OTKRIVENI DETALJI SA TURNEJE JAŠARA I LEPE LUKIĆ: Bila je mnogo ljubomorna, pa sam joj ponudio da se vjenčamo

Slatka-Tajna.Eu

Poznati pjevač je progovorio o roditeljsvu, kao i o upoznavanju sa sadašnjom suprugom na turneji sa Lepom Lukić te iako je bio stidljiv da je odmah znao da će je oženiti.

Bajku sa suprugom Snežanom živi i danas, samo pati za tim što se nikada nisu ostvarili kao roditelji iako su pokušavali, ali kako je naveo i dalje nisu odustali od najvažnije uloge:

-Moja najveća ljubav i podrška u životu je moja žena Snežana. Zajedno smo od 1982. godine, a u braku smo 20 godina. Na brak smo se odlučili, jer su mediji stalno prozivali “nevjenčana supruga”, ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Bilo je neko slobodno vrijeme i rekao sam: ‘Hajde da se vjenčamo’. Nisam pravio svadbu, jer sam toliko svadbi otpjevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak.

-Snežanu sam upoznao spontano. Dok sam imao turneju sa Lepom Lukić, ona je svratila sa drugaricom, tako smo se upoznali. Ne da sam stidljiv, ali nikada u životu nisam prilazio djevojkama, slao im piće i to… Ali njoj sam prišao i rekao, ako ima vremena, da se vidimo. Ona je došla iz Valjeva u Beograd jer je tu išla u srednju školu, a meni je kao trebalo da mi neko pokaže grad, jer sam tek došao, to je bila fora – izjavio je Jašar, pa dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Snežana se nikada nije miješala u moj posao, niti je ikada ugovarala moje nastupe. Uvijek sam želio da je zaštitim od tog svijeta, jer ima raznih ljudi. Na početku zabavljanja je bila ljubomorna, ja sam bio popularan, voljele su me djevojke. Ali ona je sigurna u sebe i to ju je prošlo. Sretni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su djeca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije išlo. Nismo mogli da dobijemo dijete. To nam je velika želja. Razmišljali smo i da usvojimo, ali j je papirologija jako komplikovana. Iskreno, nisam još odustao od te ideje. Nadam se da ću uspjeti da usvojim dijete i da ga odgajamo. Jako sam privržen djeci, posebno od svoje braće, prijatelja.

(Express/Republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Neum produženim vikendom započinje turističku sezonu / Bljesak.info

Nikolina Džebo šokirala Orlove, Feniks se vratio u igru