in

Ne ometajte ga, Čović ima pun raspored tijekom svibnja i lipnja / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjoj sjednici 20. redovna sjednica Predsjedništva HNS-a u Mostaru članovi HNS-a razgovarali su o političkim aktualnostima u Bosni i Hercegovini, tekućim razgovorima na temu reformskih procesa izbornog zakondavstva, kao i pripremama za predstojeći izborni Sabor HNS-a.

Predsjednik HNS-a Dragan Čović upoznao je članove predsjedništva o dinamici razgovora na temu Izbornog zakona te najavio dijalog i dvodnevne susrete svih aktera i međunarodnih predstavnika sredinom svibnja, s obzirom na postavljene rokove i privođenje svih razgovora i realizacije istih do kraja lipnja, priopćeno iz HNS-a.

”Navodni dokumenti bez potpisa i bilo kakvih izvora, kao i pažnja koju su bošnjački mediji usmjeravali je jeftin pokušaj skretanja fokusa s tema koje usmjeravaju put Bosne i Hercegovine u svakom mogućem smislu”, istaknuli su iz HNS-a.

Ističu kako provođenjem i punom implementacijom presuda Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu i Ustavnog suda BiH stvaramo ključne preduvjete stabilnosti i održivosti naše domovine utemeljene na demokratskoj suverenosti i ravnopravnosti tri konstitutivna naroda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku”Pokušaji dominacije i stvaranja unitarističkog koncepta upravljanja složenim i multinacionalnim društvom ruši temelje Daytonskog – pariškog mirovnog sporazuma, osobito njegov Aneks IV. koji se odnosi na Ustav BiH”, napomenuli su.

Naposljetku, na današnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a razgovaralo se i o izbornom Saboru HNS-a koji se planira održati koncem svibnja ili početkom lipnja.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Srpska pravoslavna crkva ne odustaje od pričešća kašičicom

DA LI SI SMANJIVALA GRUDI?: Nataša Bekvalac se skinula u Egiptu i odmah je zatrpali pitanjima