in

MENTI program podrške poduzetnicama – Business Magazine

Slatka-Tajna.Eu

Program MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice, mikro i malim biznisima koji su u vlasništvu žena pružit će obuku i mentorsku podršku u oblasti poduzetničkih, menadžerskih vještina, a sa posebnim fokusom na brendiranje. Program je namijenjen poduzetnicama sa registriranim biznisom na području Bosne i Hercegovine, a naročito onima kojima nakon izazovne godine treba dodatni pogon za bolje rezultate, nova znanja, istaknutiji brend i podržavajuće okruženje.

Težište cjelokupnog programa je na izgradnji brenda i vještine koje će pomoći da vizuelni identitet i marketinške aktivnosti svojih biznisa realiziraju na najbolji način kako bi bili prepoznatljivi i nametnuli se na tržištu. Iskoristit će se dobrobiti tehnologije i aktivnosti organizirati online što će omogućiti pristup poduzetnicama iz cijele BiH!

Program je namijenjen poduzetnicama sa područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imaju registriran mikro, mali ili srednji biznis.

Program će obuhvatiti mentorstvo i edukaciju iz oblasti komunikacijske vještine, organizacije i HR, vanjsko finansiranje, prodaja i marketing, unapređenja vizuelnog identiteta i branding. Predavači/ce su stručnjaci/kinje iz prakse sa iskustvom u navedenim oblastima, a posebno iz perspektive malih biznisa. Kroz projekat obezbijeđena je i promocija biznisa učesnica programa. Održavanje programa

Nastava će se odvijati online, dva puta sedmično u trajanju od dva i po sata po susretu, od 23. maja do 27. augusta 2021. godine, nakon čega će se realizirati po pet sati mentorstva sa dodijeljenom mentoricom.

Prijava  na linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJdHO6qxCyIQtUhqj25UI2XY4Sp_eyX7NOyyHQXn6x0Dboew/viewform  do 16. maja 2021.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Po završetku prijava bit će odabrano 15 polaznica.

Projekat je finansijski podržan iz sredstava FIGAP II programa – Program za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP II program 2017-2020), rezultat je saradnje Agencije za ravnopravnost spolova BiH – Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BIH, Gender Centra Federacije BiH i Gender centra Republike Srpske, a njegov je cilj da osigura održivu provedbu Gender akcionog plana Bosne i Hercegovine. Program podržava Kraljevina Švedska, koju predstavlja Ambasada Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, putem razvojne agencije SIDA.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nazire se odlična nautička sezona

Ten Hag u Ajaxu do 2023. / Bljesak.info