in

MALO KO ZNA DA JE POZNATI PJEVAČ BIO VELIKA LJUBAV MARINE TUCAKOVIĆ: “Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših”

Slatka-Tajna.Eu

 

Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim

Tekstopisac Marina Tucaković sedamdesetih godina prošlog vijeka bila je u ljubavnoj vezi sa pjevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nježno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vjerovatno patila. Naša saradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i poslije toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ – ispričao je Mandić prije nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak poslije turbulentnog raskida ostali u prijateljskim odnosima:

– Poslije našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

Iako tvrdi da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina kaže da se ne sjeća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Marina je otkrila i da je ona glavni “krivac” za to što je Oliver postao pjevač.

– Imao je divne pjesme, ali nije želio da pjeva. Ubjedila sam ga da treba da pjeva, a ne da daje pjesme drugima. Nije on neki veliki pjevač kao Haris Džinović, ali je imao specifičnu boju i način pjevanja. Postigla sam sa njim veliki uspjeh, kao i on sa mnom. Njegove pjesme će živeti zauvijek – pričala je Marina pre nekoliko godina.

Danas su Marina i Oliver u dobrim, prijateljskim odnosima, a Tucakovićeva je dugi niz godina u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom Futom Radulovićem.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NA OVO SE DUGO ČEKALO: U Kantonu Sarajevo više oporavljenih od novozaraženih, nažalost…

Đole Đogani strog roditelj: Pprogovorio o školovanju i vaspitanju djece