in

HANA RODIĆ NAKON RASKIDA S GORANOM JURANECOM: Prevarena sam, bio je u paralelnoj vezi s drugom ženom!

Slatka-Tajna.Eu

Donedavno smo o Hani Rodić i Goranu Jurencu pisali kao o najzgodnijem rijaliti paru. Spojili su se u veoma popularnoj prvoj sezoni rijalitija “Gospodin Savršeni”, odnosno u turbulentnoj završnici kad je Hana zablistala kao pobjednica iako nije bila Goranov prvi izbor. Zaljubili su se, činilo se sve idealnim.

Smiješan je

Bili su puni planova za budućnost, projekata, mediji su bili puni njihove idile. I tako je bilo tri godine. A sada su stvari postale ružne. On se vratio u zagrljaj svoje bivše Claudije Lucije u Londonu. Hana je o svemu saznala prekasno. Njihov je prekid postao javni rat, a njihov je “prljavi veš” uskoro bio u svim medijima.

Šta se dogodilo i kada si saznala da te je Goran varao?

-Naša veza je pukla 18. marta 2021. Godine kad sam ja odlučila staviti “tačku na i” zbog manjka komunikacije, a definitivno sam odlučila prekinuti kad sam doznala da je u paralelnom odnosu s drugom ženom. Naravno da je bilo problema u vezi, kao što imaju i ostali parovi, ali sve smo prolazili zajedno. Što ga je navelo na ovakvu konstrukciju, stvarno ne znam. Smiješan je. Kako išta vjerovati osobi koja je vodila dvostruki život toliko dugo i onda se još pohvalio time na društvenim mrežama i pokušao ocrniti mene kako bi dobio sažaljenje javnosti. Ja sam neovisna žena. Za njegovu vezu s Claudijom saznala sam 25. marta kada sam vidjela njezine storije na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga ko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da ju ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da neću.

Kažeš da si ga “jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali da on ne zna biti muškarac”. Šta si mislila?

-Naravno da mogu objasniti. S time što sam rekla mislila sam na to da sam ja bila tiha pred javnosti i nisam htjela naglašavati da sam prevarena žena, jednostavno nastaviti sa svojim životom. Gospodin se odlučio oglasiti na društvenim mrežama te, pokušajem da me ocrni i predstavi kao nekoga ko je ovisan o njemu i o našem odnosu, sam sebi iskopao jamu. Valjda je mislio da će dobiti suosjećanje od publike, ali čini mi se da je samo pogoršao situaciju. Zbog toga mislim da nije muškarac.

Lockdown“ ste proveli zajedno u Njemačkoj. Kako je to funkcioniralo?

-„Lockdown“ je trajao lani od februara do juna i imali smo jedan period gdje su svađe bile učestalije, no to je normalno. To se dogodilo kod svih parova tokom karantina jer situacija nije bila normalna i niko nije naviknut nositi se s pandemijom. Unatoč tome i dalje smo imali planove i živjeli zajedno, pričali o zajedničkoj budućnosti. Iz Njemačke sam se vratila 27. decembra 2020. jer je Goran rekao da ide za London avionom tvrtke za koju je tada radio, a s obzirom na to da se situacija u Engleskoj značajno zakomplicirala, ja sam odlučila otići u Zagreb. Dogovor je bio da i ja dođem u London, ali Goran se odlučio vratiti u Berlin. Trenutno živim u Zagrebu.

Goran tvrdi da “plaća stan u kojem si još uvijek jer nisi imali za stan. Je li to istina?

-Naš je dogovor bio da će Goran platiti stan dok ja ne dođem u London kad se situacija s pandemijom smiri. Ali, Goran sada ne plaća stan. Imam svoj stan, koji je u rukama agencije u čijem sam suvlasništvu i direktor marketinga.

Goran kaže kako nisi “osoba s kojom može izgraditi budućnost, koliko god se trudio”, da imate prerazličite poglede. U kojim ste se stavovima i ciljevima razišli?

-Naravno da smo na neke stvari gledali drugačije, ali partneri ne moraju biti istomišljenici u svim situacijama. Mi smo našu vezu uvijek gradili kroz dogovor, a ovo da on ne želi imati budućnost sa mnom je moja odluka kada sam doznala za dotičnu osobu putem društvenih mreža.

Bole li riječi koje je Goran napisao da je veza bila farsa i marketing?

-Ne bole me te riječi. Goran mi je još prije nekoliko dana tvrdio da me voli i da mu se vratim, a dokaze za to sam iznijela i na društvenim mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Što će sada biti s vašim zajedničkim projektima poput parfema?

-To je bio projekt koji sam ja odlučila pokrenuti i uvela Gorana u to jer mi se svidio takav koncept saradnje, međutim to sada više nije opcija. Trenutno radim na projektu u kojem sam sama, a detalje o tome doznat ćete uskoro.

Pritisak javnosti

Koji su planovi, privatni, ali i poslovni?

-Privatno vrijeme provodim s prijateljicama, izlazim, idem na večere. Otkako je ova situacija kulminirala, vrijeme često provodim sa svojim menadžerom i advokatom. Na poslovnom planu ide zasad jako dobro. Radim Instagram saradnje kao i prije, preuzela sam udio agencije za nekretnine u kojoj sam i direktor marketinga, a pokrećem i vlastiti brend.

Smeta li što je “vaš prljavi veš” sada izišao u javnost i kako se nosiš s pritiskom javnosti?

-Dobro se nosim s pritiskom javnosti. Za sve što iznesem imam i dokaze, koje sam i objavila.

Tužit ću Gorana ako ovako nastavi

Nazvala si Gorana “sadistom” i zaprijetila mu, ako ne prestane, da ćete se “uskoro vidjeti na sudu”. Mislite li to i dalje?

-Tužila bih Gorana za sve što planira iznijeti, a da to nije istina. Ako me nastavi prozivati na društvenim mrežama i putem medija, spremna sam poduzeti sve potrebne korake da se maksimalno zaštitim.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Počinje implementacija 21 miliona KM pomoći privredi KS

Đere bez glavnog žrijeba u Madridu