in

GOCA TRŽAN U PRAGU: Na vantjelesnoj oplodnji

Slatka-Tajna.Eu

Kako se danima priča, Goca Tržan je s mužem Radomirom Novakovićem otišla u Češku ne bi li pokušala da putem vantjelesne oplodnje ostane u drugom stanju.

Osjetila je potrebu da kaže ono što joj je na duši. U snimku, koji je podijelila na Instagramu, suprug joj ironično kaže: “Pratimo Gocu Tržan, nalazimo se u Pragu. Ćao, Goco, kako je ovdje? Da li si trudna?”, na šta mu ona odgovara: “A da odj**ete vi malo, a?”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Prije svega hvala na lijepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocjenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lijepog vaspitanja s kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gdje mu nije mjesto. Hvala unaprijed u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Sretno svima vama koji ste u neizvjesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod – napisala je Goca u opisu objave.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Breskvici uništili auto, ona bijesna kao ris! Pjevačica se javno oglasila

Bottasu kvalifikacije VN Portugala / Bljesak.info