in

Dragani Mirković nude milione da proda televiziju

Slatka-Tajna.Eu

 

Jedan bogati gastarbajter koji radi u Nemačkoj, planira da ponudi Dragani Mirković i Toniju milione kako bi kupio njihovu DM TV.

I mada su mu mnogi rekli da DM nije na prodaju, te da nije prvi koji se nameračio na istu, on ne odustaje.

Naime, svjestan je koliko je DM TV gledana i koliko prihoda donosi jer je prije svega uticajna u inostranstvu, ali i ovdje i jasno mu je koliko je to dobra investicija. A kako nam kažu izvori, čak i ako Toni i Dragana neće da prodaju, on će, kako je naveo, naći način da ih ubjedi.

„Taj gastarbajter nije još ni kontaktirao Tonija, a ni Draganu, ali je uvrtio sebi u glavu da kupi DM pa makar mu to bilo posljednje,“ započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










„Džaba mu svi govore da su i Dragana i Toni emotivno vezani za tu televiziju i da je ne bi prodali ni za kakve pare. Uostalom, on nije prvi koji ima te namjere, ali Toni je mudar čovjek i veoma cijenjen u svijetu biznisa, kao i Dragana. Dobro znaju šta rade i kako posluju, tako da, kad bi im se taj čovek i javio, to za njih ne bi bilo ništa novo, lako bi ga otkačili. A to što taj priča neke bajke kako on ima način i kako može da ih natjera na poslovanje, to jest prodaju, to su gluposti i priče za malu djecu. Pa nije Toni od juče, kako nekome čuje glas, zna s kim ima posla,“ završava izvor za SCANDAL!

(express/skandal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Auto-Lotto Processor

Snažne poruke koje je uputio američki predsjednik Joe Biden dugo će odjekivati planetom: “Amerika ponovo kreće naprijed!”