in

Breskvici uništili auto, ona bijesna kao ris! Pjevačica se javno oglasila

Slatka-Tajna.Eu

O pevačici Anđeli Ignjatović Breskvici mediji bruje nakon raskida sa Vojažom. Sada je pokazala šta joj se desilo sa automobilom i poslala je brutalnu poruku.

Naime, pevačica se sada oglasila na svom Instagram profilu uz brutalnu poruku da joj je neko izlupao automobil i da se ovo ne dešava prvi put uz jasnu poruku da će staviti kamere.

– Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola…Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim – napisala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku.

.

.

.

.

Kurir.rs/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potpuno bez naknade za roming od 1. jula na Zapadnom Balkanu

GOCA TRŽAN U PRAGU: Na vantjelesnoj oplodnji