in

Bivša Mensonova djevojka podigla tužbu: Silovao me i drogirao

Slatka-Tajna.Eu

Bivša Mensonova djevojka podigla tužbu: Silovao me i drogiraoGlumica Esmi Bianco, koja je najpoznatija po ulozi prostitutke Ross u Igri prestola, u petak je podigla tužbu protiv bivšeg dečka, muzičara Merilina Mensona u kojoj tvrdi da ju je silovao i nasilno se ponašao prema njoj.

Ona je inače 15. žena koja je poznatog muzičara optužila za se*sualno zlostavljanje. Glumica tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine, a u jednom dijelu tužbe stoji da ju je „uz drogu i pod pretnjom sile natjerao na se*sualna djela“.

U tužbi se još spominje i da ju je se*sualno koristio dok je bila „u nesvijesti ili u stanju u kojem nije mogla pristati na takav čin“, piše BuzzFeed News.

Takođe je rekla da ju je tokom se*sa bez njenog pristanka udarao, grizao, šibao i rezao po zadnjici, grudima i genitalijama.

Mansona takođe tuži i zbog kršenja američkog Zakona o zaštiti žrtava trgovine ljudima. Naime, Bianco tvrdi da joj je na prevaru obećao mogućnosti za rad u SAD-u, za koje je znao da se nikada neće ostvariti.

„Umećući se u postupak izdavanja vize gospođe Bianco, gospodin Menson je uspio da kontroliše gospođu Bianco prijeteći da će povući svoje veze ako ne pristane“, stoji još u tužbi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Prema tužbi, zlostavljanje je započelo u februaru 2009. godine, kada je Menson odvezao Bianco u Los Anđeles kako bi tamo snimila muzički spot koji nikada nije objavljen. Po dolasku je ustanovila da „nije prisutna ekipa za snimanje i da se od nje očekuje boravak u domu gospodina Warnera, a ne u hotelu koji je prethodno bio rezervisan“.

Tokom četverodnevnog snimanja, koje je Menson snimao svojim fotoaparatom, Bianco je navodno sve vrijeme nosila donji veš, uskraćivan joj je san, davani su joj droga i alkohol, ali bez hrane.

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Potres magnitude 6,8 pogodio Japan

Presuda Mladiću za genocid 8. lipnja / Bljesak.info