in

URADIO JE VELIKI HIT DŽEJU: Joca Stefanović je zamislio da pjesma zvuči drugačije

Slatka-Tajna.Eu

Pored pjevanja i svog standardnog posla, nekadašnja zvijezda Granda Joca Stefanović bavi se muzičkom produkcijom i može da se pohvali da je još kao maloljetni dečko radio sa najvećim pjevačkim zvijezdama.Malo ko zna da je upravo ove pjesme Joca aranžirao.

– Sa 16 godina sam radio aranžman za pjesmu Dejana Matića ”Niko i neko” koja mi je otvorila put ka uspjehu. A već naredne za Džeja ”Imati pa nemati”. Obje pjesme su bile na Grandovom festivalu, Dejanova pobijedila a Džej je osvojio drugo mjesto– ispričao je Stefanović

Pjevač je otkrio da je saradnja sa Džejom bila nešto najljepše što mu se desilo jer ga je još od malih nogu gledao kao uzor.

-Bio sam u gradu jedno veče, otac me je zvao da kaže da je došao Džej u studio i ja sam doletio kući. Nevjerovatan je osjećaj kad takva legenda dođe kod tebe i hoće da snima. Ta pjesma ”Imati pa nemati” je trebalo drugačije da zvuči, nešto poput Harisa Džinovića ali kada ju je Džej otpjevao na svoj način, ostao sam nijem. Od njega sam inače naučio mnogo o životu i muzici- otkrio je Joca.Ono što ga je kod pokojnog pjevača najviše fasciniralo bilo je to džentlmensko ponašanje

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Baš je bio džek. On dođe kod nas kući, nas je troje djece i svakom da po pet hiljada dinara. To je bila ogromna cifra naročito za nas kao djecu. Nisam htio da uzmem ali nije htio da čuje sjeća se Joca.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Murinjo ekspresno našao novi posao

Suhi kašalj: Uzrok, simptomi i kako ga najbolje liječiti na prirodan način?