in

PRIJETI MU ZAJEDNIČKIM EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Maca Diskrecija ljuta na Baku Praseta jer je ostavio!

Slatka-Tajna.Eu

Maca Diskrecija, počela je da prijeti  Baki Prasetu da će objaviti snimak njihovog seksa jer je bijesna, što ju je otkačio zbog nove djevojke Anje Blagojević.

Da je starleta bijesna i nezadovoljna time što je jutjuber kulira može se vidjeti i po njenim komentarima na društvenim mrežama.

Ispod zajedničke fotografije Bogdana i Anje, objavljene na njegovom Instagram profilu je napisala:

Zaboravio me! Strašno!- a dan prije toga je u sa svojim pratiocima javno pričala o Baki.On je nedavno imao kratku aferu sa starletom, koja je priznala da se bavi prostitucijom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNije planirao da se upušta u ozbiljnu vezu sa Macom.Međutim, izgleda da je kod Diskrecije proradila sujeta kad je Baka Prase objelodanio ko je njegova djevojka i objavio nekoliko slika s njom. Tad je  počela da ga zove neprestanu i da mu šalje poruke, u kojima mu je pisala da će iznijeti u javnost detalje njihovog odnosa, kao i da planira da objavi snimak njihovog seksualnog odnosa koji se nalazi u njenom telefonu. Navodno, kako kaže naš izvor, Ilić nije reagovao na provokacije i prijetnje, pa je ona odlučila da se javno obračuna s njim.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ČITAVU REGIJU OBIĆI ĆE U TRI DANA: Varhelyi će u posjetu BiH doći…

Federalni inspektori u aprilu zbog kršenja epidemioloških mjera firme kaznili sa 78.460 KM