in

MUŽ MIE BORISAVLJEVIĆ OTIŠAO KOD PLASTIČARA: Pjevač oduševljen rezultatom!

Slatka-Tajna.Eu

Mislila sam da je to tako normalno, prirodno, da takvi treba da budu zalisci, meni to nije ništa strašno niti on ima problem sa kosom.

Nevjenčani suprug pjevačice Mie Borisavljević, pjevač Bojan Grujić, povrdgao se juče specifičnom tretmanu. On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj više nema zaliske, ali nije otkrivao kako se riješio ovog problema.

Upravo zbog toga, mediji su pozvali Miu koja je otkrila šta je to Bojan uradio.

– On je imao zaliske koje je samo on primjećivao. Nisam ni znala da mu to smeta. Tako da je on juče samo otišao da to sredi. Mislim da je radio hiperpigmentaciju. Čak i kada je došao kući ja to nisam primijetila dok mi nije rekao i pokazao sliku. Na slici sam vidjela da je kao imao neke zaliske, ali ja to ranije nisam primjećivala. I kada je to objavio, krenuli su da zovu ljudi sa svih strana! Muškarci, čak i moji drugovi iz škole! Svi živi! Tek onda sam shvatila koliko ustvari muškarci imaju problem sa tim zaliscima, koliko to njima ustvari smeta – kaže pjevačica za medije i ističe da je sada Bojan konačno zadovoljan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Mislila sam da je to tako normalno, prirodno, da takvi treba da budu zalisci, meni to nije ništa strašno niti on ima problem sa kosom. Ali, eto, on je perfekcionista i sada je zadovoljan. Ništa ga nije boljelo, njega nikad ništa ne boli – kaže Mia kroz osmijeh.

Podsjetimo, lijepa pjevačica je u sedmom mjesecu trudnoće i nosi djevojčicu. Bojan i Mia već imaju kćerkicu Emu, koja sa nestrpljenjem očekuje prinovu, baš kao i poznati par.

(Espreso / 24sedam.rs)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Meloun otkrio zašto Jokić neće da odmori

Ilegalna trgovina oružjem iz BiH ka Evropi