in

MOGUĆE DA SMO SE POLJUBILI: Kristina Spalević pravda Kristijana i sebe

Slatka-Tajna.Eu

Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću, kako bi nastavio emisiju “Gledanje snimaka”. Zadrugari su već bili za crnim stolom, a prvi snimak koji su pogledali ticao se Kristine Spalević i Kristijana Golubovića za vrijeme žurke, tj. momenat kada su zadrugari mislili da su vidjeli njihov poljubac.

-Ja sam videla da su otišli, ali nisam vidjela kad su mi rekli da pogledam u ogledalo – rekla je Sanja.

-Kristijan me pozvao sa strane, i moguće da smo se poljubili, ali francuski nema šanse. Ja sam se smorila i on me je odveo u ćošak, samo to – rekla je Kristina.

-Ja nisam vidio, samo sam čuo od Mine, pa Sanja potvrdila i Fran. Ja sam reagovao na osnovu Mininog izlaganja, a nisam mogao da ćutim. Svako može na drugačije da protumači, a šta se desilo ne znam. Daj Bože da se ništa nije desilo, to bih najviše volio – rekao je Čorba

-Kažem Staniji da ću da skinem gaće, raskoračim je, stavim ćebe, i ovo radim non-stop, a Maja vrišti. Nikad se ne zna da li sam ja nju stvarno opalio. Bio je haos, performans, tema bude po nedjelju dana. Desilo se nešto, ne bih da kažem, Janjušu je nestalo para, i zato sam je odveo, da ne bi ostali čuli za to. Kada je bila Aleks zaljubljena, stane i ovako u lice mi kaže, ovdje mi priča, tada je opet to bilo rekao je Kristijan.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VLADA RS-a POSLALA JOŠ JEDAN IZVJEŠTAJ VIJEĆU SIGURNOSTI UN-a: Obrušili se na Bakira Izetbegovića, Biseru Turković i Ustavni sud BiH!

Teniser prijetio sudiji da će ga ubiti