in

SITUACIJA JE JEZIVA, NAPRAVILA BIH CIRKUS I ZAVRŠILA U ZATVORU: Marija Šerifović otputovala s drugom, pa doživjela neprijatn

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Marija Šerifović odlučila je da otputuje sa svojim prijateljem Milošem u Dubai, ali su je ih na aerodromu odmah sačekali problemi.

Naime, kada su sletjeli, pjevačica je odmah prošla pasošku i carinsku kontrolu, dok je njen prijatelj zadržan zbog svog pasoša.

– Ljudi, ja sam stigla i prošla sam pasošku i carinsku kontrolu, uzela sam kofere i obavila sve. Međutim, čovjek na pasoškoj kontroli je poslao Miloša u sobu sa imigraciju. Miloša nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš. Sad ne znam gdje je čovjek, kao ni da li će doći i kada će se javiti. Rekao mi je da svi koji su bili ispred njega da su prošli. Miloše, da li si ubio nekoga, a da ne znam? Da bježim odavde. Valjda će da ga puste – rekla je ona u svom novom klipu na YouTubeu.

Vrijeme je prolazilo, a Miloš se nije pojavio, pa je Šerifović riješila da provjeri šta se dešava sa njim.

– Miloša nema. Prošlo je još 35 minuta, u ovom trenutku on čeka već više od sat i po. Otišla sam kod čika policajca da ga pitam da provjeri da li je on možda ubio nekoga i hoće li izaći da znam da idem u hotel, gladna sam. Čovjek mi je rekao da je sve u redu i taj čika s imigracija je rekao da će pasoš dobiti za 15 minuta. Sad je prošlo već deset. Sjedim sama na aerodromu kao luda i čekam da puste Miloša – rekla je ona.

 

  • Moram da priznam da sam se zabrinula, nije mi svejedno. Prazan je aerodrom, nema nigdje nikog. On sjedi i čeka čovjeka na šalteru da mu lupi pečat. Prošlo je dva sata od momenta kada smo sletjeli. Koji bih cirkus napravila i završila u zatvoru.

Marija je otkrila da je dva i po sata čekala druga i da je na kraju otišla sama u smještaj.

-Koji bih ja sad ovde cirkus napravila. I završila bih u zatvoru naravno. Situacija je jeziva. Prišla sam čovjeku sa pasoške kontrole da objasnim o čemu se radi i on je otišao po Miloša i doveo ga. Čika mi je rekao da ja mogu da idem, ali da Miloš mora da ostane i da ide sa njima u kancelariju – ispričala je, pa nastavila:

– Odveli su ga u tu prostoriju i uzeli njegov pasoš i rekli mu sljedeće: “Moramo da provjerimo vaš pasoš.” Onda su ga slikali i rekli mu da ako je ovo on, onda može da ide, a ako nije, vratiće se kući.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNa kraju je pjevačica otišla u hotel i tamo sačekala Miloša.

  • Ja sam došla u hotel, gdje sjedim i pušim, a Miloš čeka nekakvu potvrdu. Pritom on nikada nije bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svaka osoba u mom okruženju je vrlo civilizirana – objasnila je.

 

Na kraju se pojavio Miloš, koji je prošao dodatnu kontrolu zbog pasoša, a Mariji je laknulo.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Završen je peti Ekonomski forum Bosne i Hercegovine

Izložbe najboljih studenata ALU u Raiffeisen Galeriji