in

ŠA ŽENU JAVNO PREVARIO I SRAMNO IZVRIJEĐAO: Procurila Nenadova i Ivanina fotka s vjenčanja

Slatka-Tajna.Eu

Reper Nenad Aleksić Ša prevario je javno suprugu Ivanu s rijaliti učesnicom Tarom Simov i dobio je papire za razvod.

Naime, reperu su u srijedu dostavljeni papiri u „Zadrugu“ i on bi danas trebalo da se posavjetuje s advokatom kako da podijeli imovinu.

Budući da je reper u rijalitiju i nema pristup društvenim mrežama na njegovom Instagram profilu i dalje stoji fotografija s njihovog vjenčanja.

Nenad je na svadbi nosio plave pantalone koje je upario sa sakoom, a ispod toga imao je bijelu majicu, dok se Ivana, s druge strane, opredijelila za klasiku i ispoštovala sve običaje.

Naime, Ša je Ivanu nazvao preljubnicom, a ona je sada javno uputila riječi, a mnogi su se zapitali kome ih je posvetila:

“Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je. Jutro…”, napisala je Ivana na svom Instagram storiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuInače, Nenad Aleksić Ša je nazvao suprugu preljubnicom.

– Tomović je pošten čovjek, koji zarađuje svoj dinar, ružno je što Tara ovo kaže – ustao je Golubović.

– Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlaštenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je poznajem… Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra – govorio je Ša.

– Žena ima pravo da radi šta hoće, dao si joj ovlaštenje – istakla je Miljana.

– I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene – nastavio je reper.

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SITUACIJA JE JEZIVA, NAPRAVILA BIH CIRKUS I ZAVRŠILA U ZATVORU: Marija Šerifović otputovala s drugom, pa doživjela neprijatn

I Create Harmony Site