in

POTPUNO SE ISTOPIO: Isak Šabanović otkrio tajnu mršavljenja

Slatka-Tajna.Eu

– Odlučio sam da se posvetim zdravom načinu života onog trenutka kada sam shvatio da „nosim” još jednog čovjeka u sebi. Na sceni sam veoma aktivan, pa su mi baš smetali ti suvišni kilogrami. Dosta sam se umarao i samo sam jednog dana rekao sebi: „E, sad je dosta” – iskren je Isak, pa dodaje: Sve me je boljelo. I leđa i kukovi. Shvatio sam da je krajnje vrijeme da pažnju posvetim ishrani, jer sam nezdravim načinom života sebi mogao da napravim trajne zdravstvene smetnje. Odlučio sam da počnem sa dijetom i tako sam izgubio skoro 20 kilograma.

Režim ishrane teško mu je pao, kako je veliki gurman.

– Bilo mi je teško, ali sam dao sve od sebe da izdržim zato što sam znao šta mi je krajnji cilj. Veliki sam gurman i volim da jedem, što se i vidjelo na meni. Najviše su mi nedostajali hamburgeri, ćevapi i mlijeko. Ipak sam bio navikao na brzu hranu, na njoj sam nekada i živio, dok slatkiše nikad nisam nešto posebno volio – priznaje.

Nutricionista mu je, sa druge strane, preporučio i fizičku aktivnost, što mu je tek bilo mrsko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku–Ne volim ni tegove ni vježbanje, ali polako se spremam i to da uvedem u svoj način života. Za sada liniju održavam pravilnom ishranom. Potpuno sam izbacio ugljene hidrate i mliječne proizvode. Jedem puno salate, meso i ribu – objasnio je Šabanović.

(Express/Hit)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EIB i Intesa Sanpaolo Banka pomažu u oporavku MSP-ova u BiH

Igokea ide na Crvenu zvezdu u plej-ofu ABA lige: “Hoću krv u očima”