in

NAČELNIK OPĆINE TRNOVO NALOŽIO RADOVE: Na Bjelašnici nastavljeno rušenje objekata…(VIDEO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/04/bjelasnica5.png”,”full”:”/img/vijesti/2021/04/bjelasnica5.png”,”caption”:””,”bg”:”36322d”},{“img”:”/img/vijesti/2021/04/bjelasnica_1.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/04/bjelasnica_1.jpg”,”caption”:””,”bg”:”b6b1a6″}]

Čuli ste priču kako je odluka Općine iznad odluke sudskih instanci. Čuli ste i za priču u kojoj Općina može poništiti rješenja resornih ministarstava. Čuli ste jer vam je prenosimo u nastavcima. Jučer se rušilo na Bjelašnici, a danas su nastavljeni radovi.

Tako je naložio načelnik Općine Trnovo Ibro Berilo, odnosno općinske službe. Jedan dio snimaka imali ste priliku pogledati u sinoćnjim Vijestima u 7.

Podsjećamo vas kako je Općina izdavala saglasnosti i, kao i svi koji su makar jednom došli na Bjelašnicu, znala za objekat, te da su rješenja kojima se nalaže rušenje objekta donijele osobe bez potrebne stručne kvalifikacije, kako je to i utvrđeno kod nadležnog ministarstva.

Također, pokrenut je proces legalizacije prije nego je srušen objekt na Babinom Dolu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuAli, prema svemu sudeći, sve to nije važno, želja za osvetom bila je preča nekim funkcionerima u Trnovu.

Skrnavljenje objekta osiguravale su nevjerovatno jake policijske snage, javlja Hayat.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Darko Lazić upao u kuću Marininih roditelja?! Odigrala se prava drama! Psovao, urlao, pa izletio iz kuće kao furija

SVE DOK NE ČUJETE OD MENE OSTAJE NA IZMIŠLJENIM VIJESTIMA: Jelena Rozga u vezi sa Ivanom Pažaninom?