in

JEDNA VRATA SE ZATVORE, DRUGA OTVORE: Giuliano ima novi posao

Slatka-Tajna.Eu

Prije četiri godine Giuliano Đanić se pokazao kao uspješni ugostitelj. Pomogao je supruzi Kristini u ostvarenju želje da otvori bar na plaži. Par je taj potez nazvao ‘punim pogotkom’, a pjevač se sada sprema za novi životni preokret. Od iduće sedmice na Radio Dalmaciji kreće njegov večernji šou.. Poznati splitski pjevač jedva čeka da njegova karijera radijskog voditelja počne, a najavio pravi šou prepun iznenađenja.

-Napokon mogu otkriti , postajemo kolege- rekao je Giuliano u četvrtak ujutro na Radio Dalmaciji  Editi Lučić Jelić koja mu je zaželjela dobrodošlicu. Njegov večernji šou moći će se pratiti svake srijede od 20 do 22 sata, a u goste će mu dolaziti pjevačke zvijezde, glumci, sportaši.

-Zbog ove situacije s koronom, kao pjevaču, jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila. Znate kako kažu, život piše romane, a ja vjerujem da ovo nije samo jedno poglavlje, jer radio spaja moju ljubav prema muzici i dobroj zabavi. Radio Dalmacija je sastavni dio mog života, kao i većine Dalmatinaca. Slušao sam je još na početku karijere i nervozno čekao hoću li čuti svoju pjesmu, a sada na tom radiju imam svoj šou!Pripremam se već neko vrime za ovu, novu ulogu i već sam toliko uzbuđen da ne mogu dočekati da sve krene. Osjećam malu tremu, ali onu pozitivnu-poručuje Giuliano.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Njemačka bilježi rekorde – milijun cijepljenih u jednom danu / Bljesak.info

Loans4Success.com