in

Intrigantni video s vjenčanja Zvezde Granda: Ovako izgleda muž Zorje Pajić zbog kog se odrekla slavnog prezimena Joksimović!

Slatka-Tajna.Eu

Zorja Pajić, kojoj je pravo ime zapravo Zorica, svojim raskošnim glasom trenutno osvaja publiku širom regiona u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Ona ne krije da je već dvije godine u sretnom braku sa Lazarom Pajićem, a nedavno su osvanuli snimci s njihovog vjenčanja.

Zorja je priznala da je jedno vrijeme radila kao ulična pevačica ne bi li pomogla svojim roditeljima zbog školovanja u Novom Sadu. Talentovana mlada dama iz Grocke gostujući u jednoj emisiji otkrila je da se pjevanjem na ulici oslobađala i treme, što joj umnogome pomaže u trenutnom takmičenju.

“Prvo sam bila u Dunavskoj ulici, svirala sam violinu. Imala sam jedan ispit zbog kojeg sam imala sam veliku tremu, mislila sam da ću na taj način uspjeti da se oslobodim. Vremenom je to počelo da mi se sviđa, a i ljudi su odlično reagovali, a mogla sam da zaradim i novac. Kasnije sam pjevala i u centru Novog Sada”, rekla je pjevačica.

Zorja je udajom za Lazara promijenila i svoje djevojačko prezime Joksimović.

“Nisam u srodstvu sa Željkom. Svi su to pitali”, izjavila je pjevačica, čiji mentor je Aleksandar Milić Mili.


.

.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

UniCredit bonusi do 20 posto za kupovinu energetski efikasnih proizvoda

Kolo derbija u 28. kolu M:tel Premijer lige BiH