in

“Odlučili smo da im uzvratimo udarac tamo gdje ih najviše boli!”

Slatka-Tajna.Eu

Damir Marjanović, profesor genetike i bioinžinjeringa, oglasio se na svojoj Facebook stranici i najavio da Collegium artisticum vraća stari sjaj, ma koliko se pojedinci trudili da ga zatvore i zaborave.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

“Odlučili smo da im uzvratimo udarac tamo gdje ih najviše boli! Na, sve one koji huškaju navijače, na sve one koji u upravne odbore državnih obrazovnih institucija stavljaju nositelje sumnjivih titula i akademskih znanja i sve one koji bi našoj djeci u ruke rađe gurali oružje i kamenice nego knjige odlučili smo da naša politika bude sasvim drugog pravca, jer su obrazovanje i kultura dva najbitnija i najuobojitija oruđa u borbi!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Collegium artisticum vraća strai sjaj, ma koliko su se pojedinci trudili da ga se zatvori i zaboravi! A to je samo početak! Čestitam Elvedinu Poturku, akademskog slikaru i velikom čovjeku, koji je u samo 30-ak dana ponovo pokrenuo i uredio ovaj kultni “umjetnički kutak” i nekada najveću galeriju na ovim prostorima! Čast mi je i zadovoljstvo što je moje “političko djelovanje” (kako to nestvarno zvuči) uspjelo da da mali doprinos Tvome velikom trudu! Na kraju, u zadnja 4 dana kultura je ostvarila dvije velike pobjede u ovom gradu, prvo Kamerni teatar i Šindlerov lift, onda Collegium artisticum i nova izložba! Još samo da nam Jasmila dobije ono što je zaslužila! Kakav bi to bio udarac ovoj “nekulturnoj” politici koja nas desetljećima gura na dno….,” napisao je Marjanović.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PRIRODNA LJEPOTICA: Soraja pala u drugi plan nakon što je objavila sestrinu fotografiju

Novi informatički kabinet za kakanjske gimnazijalce