in

Meridian dominira kvotama u za polufinale Lige šampiona: City 2.50

Slatka-Tajna.Eu

Najelitnije fudbalsko takmičenje Evrope, Liga šampiona je na vrhuncu. Brutalan okršaj PSG – MANCHESTER CITY samo u Meridijanu tipovan je najvećom kvotom na planeti. A, naravno da je najveća kvota na planeti ispraćena najboljim bonusima…

Ukoliko se danas registruješ na meridianbet.ba, čeka te POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a samo nekoliko klikova za uplatu bankovnim karticama i e-bankingom “nabildavamo” sa 20% bonusa!

PSG – MANCHESTER CITY

Nakon afere u vezi sa stvaranjem Superlige, PSG je praktično proglašavan za ovogodišnjeg šampiona Lige šampiona. Ipak, na veliku sreću svih fanova fudbala, to se nije realizovalo, tako da ipak gledamo maestralno polufinale od 21 čas na “Parku prinčeva”. Parižani, nakon veoma dobro odigranog dvomeča protiv Bayerna, sad ipak imaju ozbiljniji zadatak. Cilj je, naravno, da podignu popularnu “ušaru”. Kompletne sezone, cjelokupna fudbalska javnost u nevjerici prati koje sve rekorde obara P. Gvardiola sa svojom ekipom. Premier League je već praktično “upisana”, savladan je i Tottenham, tako da je titula EFL Cupa, takođe u rukama “građana”, ali sad treba savladati Neymara i Mbappa, ili bar dati više golova od njih.

Čak, ako je vjerovati glasinama, Killian Mbappe neće ni nastupiti usljed povrede mišića, a sigurno za Parižane na meču nema Bernata i Letellera, dok je ekipa sa Ostrva u 100% operativnom naboju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ko će večeras zgrabiti prednost i približiti se korak bliže osvajanju “ušare”?

Ono što je sigurno, jeste da je u kladionici Meridian, pobjeda favorita, tipovana najvećom kvotom na planeti: MANCHESTER CITY – 2.50!

Meridian – najveće kvote na planeti

*kvote su podložne promjenama


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UNDP pomaže Mostaru / Bljesak.info

POČAST UBIJENIMA U GENOCIDU: Komandant NATO štaba Sarajevo posjetio Potočare