in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Misli o samoubistvu izbij iz glave

Draga Kleopatra, zaljubljena sam u dečka koji i ne gleda u mene. Imam 16 godina a on 26. Ako me ne pogleda ubiću se. Ne mogu dalje bez njega. Šta da radim? Hoću li ikada biti njegova djevojka?

Šifra: Ludo zaljubljena, Travnik

– Draga djevojčice, bolje vam je da se prihvatite knjige i završite tu školu nego što maštate o mladiću koji je pred ženidbom. On vas smatra slatkom malom djevojčicom, i nikad ti ničim nije pokazao da bi želio nešto s tobom. Sve si to sama sebi umislila. Mlada si, veza će biti i te misli o samoubistvu izbij sebi iz glave. I ti ćeš se udati, i imati sretan život a sada sjedi i zagrij stolicu.

Proročice, otac mi je umro prije tri godine. Živim u porodičnoj kući sa ženom i četvero djece. Kuća nije toliko velika, ali problem leži u tome što moja sestra i zet traže pola kuće. Znam da ih zakonski sljeduje, ali oni imaju ogromnu kuću i stan u elitnom naselju. Sada smo na sudu, pa mi recite šta će biti, pošto je moj otac testamentom sve ostavio meni?

Šifra: Parnica, Tešanj

-Vaša sestra ne bi tražila ništa, već je pod uticajem muža, Vašeg zeta. On je pokvaren i podmukao, jer ona priča “zetovim ustima”. Međutim, ono što ja vidim je da će se sve u posljednjem trenutku preokrenuti u Vašu korist. Ona će se prekontati i dozvaće se pameti, bez obzira na zlobnika zeta. Vi se nemojte ljutiti na Vašu sestru, jer će, pored svega, kuća ostati Vama.

Komentariši

Written by Redakcija

EU se mora pripremiti na teške odnose s Rusijom

Primadona bosanske folk-pjesme danas slavi rođendan – Hayat Production