in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Misli o samoubistvu izbij iz glave

Slatka-Tajna.Eu

Draga Kleopatra, zaljubljena sam u dečka koji i ne gleda u mene. Imam 16 godina a on 26. Ako me ne pogleda ubiću se. Ne mogu dalje bez njega. Šta da radim? Hoću li ikada biti njegova djevojka?

Šifra: Ludo zaljubljena, Travnik

– Draga djevojčice, bolje vam je da se prihvatite knjige i završite tu školu nego što maštate o mladiću koji je pred ženidbom. On vas smatra slatkom malom djevojčicom, i nikad ti ničim nije pokazao da bi želio nešto s tobom. Sve si to sama sebi umislila. Mlada si, veza će biti i te misli o samoubistvu izbij sebi iz glave. I ti ćeš se udati, i imati sretan život a sada sjedi i zagrij stolicu.

Proročice, otac mi je umro prije tri godine. Živim u porodičnoj kući sa ženom i četvero djece. Kuća nije toliko velika, ali problem leži u tome što moja sestra i zet traže pola kuće. Znam da ih zakonski sljeduje, ali oni imaju ogromnu kuću i stan u elitnom naselju. Sada smo na sudu, pa mi recite šta će biti, pošto je moj otac testamentom sve ostavio meni?

Šifra: Parnica, Tešanj

-Vaša sestra ne bi tražila ništa, već je pod uticajem muža, Vašeg zeta. On je pokvaren i podmukao, jer ona priča “zetovim ustima”. Međutim, ono što ja vidim je da će se sve u posljednjem trenutku preokrenuti u Vašu korist. Ona će se prekontati i dozvaće se pameti, bez obzira na zlobnika zeta. Vi se nemojte ljutiti na Vašu sestru, jer će, pored svega, kuća ostati Vama.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

EU se mora pripremiti na teške odnose s Rusijom

Primadona bosanske folk-pjesme danas slavi rođendan – Hayat Production