in

ADI BEGIĆ O „ZVEZDAMA GRANDA“ I MUZICI: Najsretniji sam kada sam na sceni

Slatka-Tajna.Eu

Adi Begić ima svega 17 godina, a publika ga je upoznala u takmičenju „Neki novi klinci“. Ove godine je u šou programu „Zvezde Granda“, a s mentorom Đorđem Davidom radi vrijedno i sprema se za svaki krug. Prepoznatljiv je po svojoj dugoj kosi, rok je muzika koju voli i sluša, a on priča o tome kako se snalazi na sceni. Adi opisuje kako je raditi s mentorom, koje savjete im daje, a on priča o tome da je stekao veliki broj prijatelja tokom takmičenja.

Veći kriteriji

Jesu li naporne pripreme za naredni krug?

-Kod Đorđa je kao i uvijek do sada red, rad i disciplina. Spremamo se jako, ali na probama je uvijek super atmosfera, družimo se i učimo nove stvari.

Da li je žiri strožiji kako takmičenje odmiče?

-Naravno da što takmičenje dalje odmiče, kriteriji su sve veći.

Koji mentorov savjet pamtiš?

-Od Đorđa sam dobio dosta korisnih savjeta. Ne mogu neki konkretan da izdvojim.

Nastavljaš li pjevati rokenrol, jer te je po tome publika već upamtila?

-Rokenrol je moja najveća ljubav definitivno i to ću pjevati uvijek. Ali ovaj krug možda napravimo neke izmjene. To za sada neka ostane iznenađenje.

Zašto baš rokenrol?

-Ne znam objasniti. To je nešto sto slušam od malena. To su pjesme sa jakom porukom, koje imaju dušu. Za razliku od velike većine današnjih pjesama. Ako se neka pjesma sluša 40 godina to dovoljno govori o njoj.

Koliko si zreliji i spremniji od takmičenja „Neki novi klinci“?

-Mislim da sam dosta napredovao od takmičenja “Neki novi klinci” u svakom smislu. Pogotovo od kako radim sa Đorđem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li ste vi takmičari prijatelji ili međusobna konkurencija?

-Mislim da je jedna od najljepših stvari što se tiče ovog takmičenja to što stječemo poznanstva i prijatelje koji će ostati za cijeli život. Evo konkretno ljudi iz mog tima su super. Svi se družimo i podržavamo maksimalno i mislim da će ta prijateljstva ostati i nakon takmičenja.

Lijepo iskustvo

Koliko su ti promijenile život „Zvezde Granda“?

-To je definitivno jedno lijepo iskustvo. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, a postao sam i prepoznatljiv po tome što radim.

Kakav je osjećaj kad izađeš na scenu?

-Jedan neopisiv osjećaj. Mislim da sam najsretniji kad sam na sceni. Muzika igra veliku ulogu u mom životu jer ne mogu zamisliti ni jedan dan bez muzike.

Đorđe David je duša od čovjeka

Kakav je rad sa Đorđem i na koji način birate pjesme za nastupe?

-Đorđe kao i uvijek do sada nam bezrezervno pomaže. Imamo dosta proba. Družimo se i on je tu za nas pored takmičenja sprema i za ostale stvari. Uvijek je tu da ga pitamo za neki savjet i rado nam pomaže. Boljeg mentora nisam mogao izabrati zasigurno. Koliko god on možda nekome na prvi pogled izgleda grub ali on je stvarno duša od čovjeka. Ne mogu naći riječi kojim bih ga pohvalio kako zaslužuje.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Injekcija, jooooj – ne bih ja

Eric Nelson: BiH je potreban centralni registar transakcijskih računa