in

Maja Šuput otkrila ko je dao ime njenom sinu: Nije ni ona niti njen muž!

Slatka-Tajna.Eu

 

Iako se trenutno posvetila snimanju nove sezone Supertalenta, Maja Šuput uživa u majčinstvu.

“Meni je do te mjere toliko prirodno došlo to majčinstvo da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide. Ne znam kako da ti to objasnim. Prirodno mi je. Nisam nikad prije bila s bebama niti sam u životu presvukla nekom pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i ja se samo bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca”, rekla je Maja za In Magazin.

Dok mama radi, malenog Blooma čuva tata Nenad.

“A sad će biti tata i sin bonding dok sam ja tu na snimanju i mislim da će moj najveći supertalent biti svakih pet minuta ne poslati poruku: Je l’ spava? Je l’ puna pelena? Je li sve u redu? Sad sam na snimanju cijelo vrijeme, daj mi ga slikaj. Mogu sad FaceTime. Supertalent će mi na pet minuta odmaknuti misli”, ispričala je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Otkrila je i odakle im neobično ime za sinčića te da ga nisu smislili ni ona ni suprug Nenad Tatarinov.

“Nismo dali nijedno ime koje smo ja i muž izabrali. Ovo nam je predložio jedan moj prijatelj i kolega. I onda smo čekali da ga vidimo. Kad sam došla iz bolnice. Onda smo još danima gledali i one prijedloge što smo ja i muž imali. Kad smo god pokušavali dozvati ili nešto, jednostavno nije pasalo. On baš izgleda kao Bloom, jednostavno bi ga pojeo”, zaključila je pjevačica.

(Express/index)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OD DANAS OPERATIVNA NOVA WEB STRANICA FONDACIJE ZA KINEMATOGRAFIJU SARAJEVO

Pravila po novom izglasanom zakonu u Njemačkoj