in

Kecmanović prošao, Đere ispao

Slatka-Tajna.Eu

BEOGRAD – Na ATP turniru serije 250 u Beogradu kompletirano je prvo kolo, od srpskih tenisera dvojica su nastupila, Miomir Kecmanović je bio uspješan, dok je Laslo Đere eliminisan odmah na startu.

Kecmanović je u dva taj-brejka, poslije velike borbe i dva časa i pet minuta igre savladao Fakunda Banjisa iz Argentine sa 2:0, pa će u drugom kolu igrati protiv Artura Rinderkneha iz Francuske, koji je na startu turnira bio bolji od Huana Ignasija Londera sa 6:1, 7:5, što je malo iznenađenje.

Laslo Đere je turnir u srpskoj prestonici završio odmah na startu. NJega je izbacio Đanluka Mager iz Italije sa 6:4, 6:3, što je takođe iznenađenje.

Mager u osmini finala ide na Alekseja Popirina, naturalizovanog Australijanca, koji je nakon velike borbe savladao Fransiska Serundola iz Argentine sa 2:1, po setovima, 4:6, 7:6, 7:6 nakon gotovo 160 minuta igre.

Federiko Delbonis iz Argentine je slavio protiv Rikardasa Berankisa iz Litvanije sa takođe 2:1 /6:4, 3:6, 6:1/, pa će u drugom kolu na 4. nosioca Dušana Lajovića, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kvon Sunvu je sa 6:3, 7:5 izbacio Roberta Karbaljesa Baenu iz Španije, koji je za vikend osvojio čelendžer u Beogradu, pobijedivši u finalu Damira DŽumhura i sada će momak iz Južne Koreje, kao nagradu za ovu pobjedu, igrati protiv Novaka Đokovića danas ne prije 14.30.

Taro Danijel iz Japana pobijedio je Žoaoa Souzu iz Portugala sa 7:5, 6:3 u duelu dvojice srećnih gubitnika iz kvalifikacija, koji su naknadno ušli u glavni žrijeb, pa će sada Japanac na sedmog nosioca DŽona Milmana, koji je kao i svi nosioci bio slobodan na startu.

Aljaž Bedene iz Slovenije i Sebastijan Korda iz SAD, koji je sin nekadašnjeg sjajnog tenisera Petra, odigrali su najduži meč dana. Dva časa i 41 minut je trajala njihova borba, iz koje je kao pobjednik izašao Bedene – 7:5, 1:6, 7:6, pa Slovenac u osmini finala igra protiv senzacije sa Australijan opena Aslana Karaceva, koji je u Beogradu postavljen za trećeg nosioca.

Danas će biti odigrana četiri meča osmine finala, a program počinje u podne mečom između Rinderkneha i Kecmanovića, poslije njih će na teren Đoković i Sunvu, zatim ljubitelje tenisa očekuje odličan italijanski okršaj Marka Čekinata i Matea Beretinija, a dan će zatvoriti duel srpskih tenisera Filipa Krajinovića i Nikole Milojevića.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nives Celzijus pozirala u kupaćem: Puca od se*sipila

UEFA izglasala deklaraciju, osudili proglašenje Superlige / Bljesak.info