in

Serija bizarnih krađa u Zeničko

Slatka-Tajna.Eu

Serija vrlo bizarnih krađa pogađa posljednjih dana Zeničko – dobojski kanton, a zbog svega su se i uporni policajci našli na velikim mukama.

Razbojnici sve više pljačkaju i prave probleme pogotovo u manjim mjestima.

U toku noći 10./11.04.2021. godine, u ulici Husein bega Gradaščevića, izvršena je teška krađa u podrumske prostorije kuće vlasništvo lica H.E., iz kojih je tom prilikom otuđeno pet aluminijskih radijatora, jedan elektromotor, dva umivaonika i bojler. Daljnji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

Dana 11.04.2020. godine, u 10,20 sati, dežurna služba Policijske stanice Zavidovići je obaviještena da je u mjestu Predražići, od strane nepoznatog lica, izvršeno krivično djelo oštećenje tuđe stvari na način da je isto zapalilo drveni stub dalekovoda, koji se nakon toga i srušio, usljed čega je sedam okolnih naseljenih mjesta ostalo bez napajanja električnom energijom. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

“U toku noći 13./14.04.2021. godine, u mjestu Čardak, izvršena je teška krađa u frizerski salon “Dina” vlasništvo lica B.E., iz Zavidovića, kojom prilikom je od strane nepoznatog lica otuđena određena količina pribora za šišanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići”, saopšteno je iz MUP-a ZDK.

Dana 14.04.2021. godine, oko 05,00 sati, u ulici Trg Alije Izetbegovića, u robnoj kući “Bosna”, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju „CM-Cosmetic Market”, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 15.04.2021. godine, u 10,40 sati, u prostorije dežurne službe Policijske stanice Visoko se obratilo lice K.D., rođeno 1986. godine, iz Visokog, i tom prilikom prijavilo da je u ulici Novobrdska, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica B.F., iz koje je otuđena peć na čvrsto gorivo. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Dana 15.04.2021. godine, u 07,40 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Zavidovići se obratilo lice P.S., iz Zavidovića, te tom prilikom prijavilo da je u mjestu Gostović, sa lagera Kantonalne uprave za šumarstvo Zeničko-dobojskog kantona, od strane nepoznatog lica izvršena krađa tri metra kubna hrastove drvne mase. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.










Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ako ne uspije četvrta vantjelesna oplodnja u Pragu, Goca i Raša usvajaju dijete!

Wizz Air: Od juna letovi iz Banja Luke ka četiri evropske destinacije