in

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Brat vam se ubio zbog vradžbine

Slatka-Tajna.Eu

Već nekoliko mjeseci ne javlja mi se čovjek kojeg sam smatrao svojim velikim prijateljem. S obzirom da njegova rodbina ne živi u Bosni, ne znam kako da stupim u kontakt s njim.

Šifra: Prijateljstvo, Bosanski Brod

– Na osnovu podataka i fotografija koje ste mi poslali vidim da ste bili jako bliski. Nemojte više ni pokušavati da ga tražite jer, vratite film unazad dvije godine kada ste izgubili dragocjene stvari iz svog stana, on je kriv za tu krađu. On vas je pokrao i misli da ste saznali za to pa vam se zbog toga ne javlja. Zato zaboravite da je on ikada postojao, i nemojte ni tražiti povrat ukradenog jer to nikada nećete dobiti.

Draga Kleopatra, mnogo vam vjerujem. Ovo je već peti put da vam šaljem pismo i nadam se da ćete mi konačno odgovoriti. Rođena sam 13. marta 1970. Da li ću se ikada udati jer imam utisak da sam pod crnom magijom.

Šifra: Udaja, Vitez

– Moram vas razočarati i reći da se nikada nećete udati iako ste dobra, čestita i plemenita djevojka. Nosite prokletstvo s očeve strane, unazad tri generacije vidim neku diobu zemljišta i neko je ostao oštećen u tom slučaju. Vaša strina bila je veoma zlobna i radila vradžbine vašoj majci. Zbog svega toga vaš brat je okončao život. No, nemojte padati u depresiju jer pred vama je mnogo lijepih trenutaka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li ću naći osobu koja će me u potpunosti konačno ispuniti, kako emotivno, tako i seksualno.

Šifra: Sama, Kladanj

-S obzirom na vaše kriterije teško ćete naći to što želite. Spustite se na zemlju i prestanite misliti da ste najbolja. Ukoliko i dalje budete letjeli visoko, ostat ćete usjedjelica. Dozovite se pameti i nađite čovjeka koji će vas zadovoljiti bar u jednom od vaših zahtjeva. Sve je na vama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Košarkaši Igokee poraženi od Budućnosti

Manchester City i Real Madrid ovjerili put u polufinale Lige prvaka