in

HURRICANE PRED ODLAZAK NA EUROSONG: Goca Tržan nas ničim nije uvrijedila!

Slatka-Tajna.Eu

Članice benda „Hurricane“ će predstvaljati Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu u Roterdamu. Ivana Nikilić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić su trebale i prošle godine nastupati sa pjesmom „Hasta la vista“, ali je zbog pandemije sve bilo otkazano.

Ništa nas ne remeti

Ove godine će pjevati „Loco, loco“, a pjesmu je radio Nemanja Antonić, dok je tekst pisala Sanja Vučić. Djevojke su spremne za nastup, uvježbava se koreografija, scenski nastup i kompletan stajling.

Iako su nedavno naišle na kritike Goce Tržan da joj se ne dopada pjesma, one smatraju da svako treba imati svoje mišljenje.

Kako teku pripreme za Eurosong?

-Pripreme teku odlično. Radimo na koreografiji, na performansu koji nam je veoma važan kako bi sve izgledalo spektakularno. Idemo na treninge kao i na probe kostima. Zadovoljne smo.

Ima li treme i iščekivanja?

– Ima od svega po malo ali sve je pozitivno. Jedva čekamo da odemo tamo i da dođe taj 18. maj kad ćemo mi nastupati.

Smetaju li negativni komentari koji su se pojavili?

– Većina komentara, a naročito komentara stranaca, je veoma pozitivna i to nam poprilično znači. Svako naravno ima pravo na svoje mišljenje i ukus, tako da nas to ne remeti.

Da li ste očekivali i kritike pojedinih kolega kao što je Goca Tržan, koja je kazala da joj se ne dopada pjesma „Loco, loco“?

-Mi smo uvijek za iskrenost i volimo kad nam kolege kažu svoje lično mišljenje. Goca nije rekla ništa loše, naprotiv. Nekome se više sviđa „Hasta la vista“ nekome „Loco, Loco“ i to je normalno. Nama je više legla „Loco, Loco.”

Ko od vas tri vodi glavnu riječ što se tiče koreografije i scenskog nastupa?

-Milan Gromilić (smijeh). Milan je naš koreograf i on vodi glavnu riječ. Slušamo sve šta kaže i pratimo i poštujemo njegovo stručno mišljenje i riječ.

Pratite li kladionice i prognoze plasmana?

-Iskrene da budemo, ne mnogo. Pokazalo se da to ništa ne znači i da je najbitnije kakav će biti nastup svih takmičara na dan samog takmičenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Može li publika očekivati velika iznenađenja tokom nastupa?

-Publika može da očekuje sve ono što su do sad i navikli od nas. A to je definitivno nešto drugačije od svega što smo prethodno radili.

Gode li komplimenti nakon promjene imidža u spotu „Loco loco“?

-Spot za pjesmu “Loco Loco” je sjajan po našem mišljenju. Spot je radio Dejan Milićević, on je profesionalac i sigurne smo u njegov rad. Komplimenti nam uvijek prijaju šta god da je u pitanju.

Situacija s koronom

Šta nakon Eurosonga i imate li već neke planove? 

-Za sad smo najviše okrenute spremanju nastupa za Evroviziju. Vidjećemo da li će se poboljšati situacija sa koronom i da li ćemo preko ljeta moći da nastupamo. Nadamo se da hoćemo. Svakako poslije Evrovizije stiže još jedna nova pjesma.

Hrvatska nam je favorit

Jeste li čule konkurenciju i ko vam se dopada od izvođača?

-Jesmo, sve su pjesme dobre na svoj način. Sviđa nam se Albinina pjesma, predstavnica Hrvatske. Ona nam je favorit.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Željezničar dobio novog trenera

Modrić peti ili Kovačić četvrti put